اگر تا آمدن مهمانانتان چند ساعت وقت دارید و مواد اولیه درست کردن کرم هم دارید ، یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین دسر های سبک و باب طبع همه ، انواع کرم است . اگر به آن میوه فصل هم اضافه کنید ، به همین راحتی آنرا فصلی هم کرده اید …
مواد لازم برای تهیه کرم انار :
شیر : یک دوم پیمانه
ژلاتین : چهار ورق
خامه : ۲۰۰ گرم
وانیل شکری : یک دوم قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
۱ – خامه را به همراه پودر قند در ظرفی بریزید و مخلوط کنید . وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید .
۲ – حالا نوبت افزودن دانه های انار است ، شیر را روی ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید . ورقه های ژلاتین را در شیر گرم شده قرار دهید و دائم هم بزنید تا ژلاتین در شیر حل شود .
۳ – وقتی ژلاتین خوب در شیر حل شد و محلولی یکدست به دست آمد میتوانید آنرا به مواد دیگر اضافه کنید . دسر را در ظرف های مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید . بعد از چند ساعت که دسر سفت شد ، آماده سرو است .
نکته :
۴ ورق ژلاتین برای دسر های تک نفره است ، اما اگر میخواهید دسر را در قالبی بزرگ درست کنید ، به ۵ ورق ژلاتین نیاز دارید .