آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
برای ۳ نفر
نخود فرنگی نصف لیوان
لوبیا سبز نصف لیوان
برنج ۲ لیوان
فلفل سیاه به میزان لازم
پیازچه ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد (بزرگ و نگینی شده)
نمک به میزان لازم
گوجه فرنگی ۵ عدد (رنده شده)
زیره سیاه نصف استکان
گوشت ۳ عددماهیچه (ماهیچه)
اول برنج را در آب سرد
خیس کنید .گوشت را به صورت قطعه ای درآورده و با مقداری پیاز و سایر افزودنی های دلخواه(من معمولا از ۳ تا برگ بو ، فلفل دلمه ای و…استفاده میکنم) بپزید.نخود فرنگی و لوبیاسبز را کمی با روغن تفت دهید .وقتی گوشت پخت پیاز را از آن جدا کرده و آن را به همراه آبش به برنج خیس خورده بدون اب اضافه کنید و سپس بقیه مواد آماده شده مثل لوبیا سبز و نخود فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده و پیازچه را به آن افزوده و روی حرارت قرار دهید تا اب آن کمی کاسته شود و سپس سیب زمینی نگینی شده و گوشت را به مواد اضافه کرده و زیره سیاه را نیز به غذا اضافه کنید و آن را دم بیندازید.
برای تزیین میتوانید از پوره سیب زمینی ، ماست چکیده شده، زرشک ، خلال پسته و زعفران آب کرده استفاده کنید.
سرو این غذا با دوغ ، ماست موسیر و سبزی خوردن توصیه میشود.
طرز تهیه استانبولی پلو، طرز پخت استانبولی پلو ، آموزش پخت استانبولی پلو ، روش پخت استانبولی پلو